Kurvikas Cardi B nautiskelee Meksikossa – julkaisi upeat lomakuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronapandemian aikana monien ihmisten lomasuunnitelmat ovat peruuntuneet. Useat julkkiskaunottaret ja etenkin amerikkalaiset tähdet ovat kuitenkin lomailleet yksityiskoneidensa lennättäminä Meksikossa ja Turks- ja Caicossaarilla. Nyt myös räppäri Cardi B on suunnannut Meksikon auringon alle rantalomalle.

Cardi B on julkaissut upeita lomakuvia, joissa hän on esitellyt kauniita asujaan ja upeita maisemia. Nainen on rantalomalla miehensä Offsetin ja pariskunnan kaksivuotiaan tyttären Kulture Kiarin kanssa. Tuoreimmissa kuvissaan Cardi B kuvailee tyyliään sanomalla, että hän on Balmain Bardi.

Cardi B poseeraa uusissa kuvissaan upeassa vaaleanpunaisessa kaksiosaisessa asussa, johon kuuluu seksikäs toppi ja näyttävällä halkiolla varustettu hame. Nainen on julkaissut myös useita hänestä ja Offsetista napattuja yhteiskuvia, joista päätellen yhteinen lomamatka on tehnyt avioparille hyvää.