Räppäri Riff Raff haastoi Tekashi 6ix9inen nyrkkeilyotteluun: ”Nähdään kehässä, senkin pikku hyttynen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tekashi 6ix9ine tunnetaan paitsi rikosrekisteristään ja vankilatuomion välttymiseltä rikoskumppaneiden ilmiantamisella, myös riidoistaan muiden räppäreiden kanssa. Taannoin otsikoihin nousi miltei fyysiseksi paisunut väienselvittely hänen ja Meek Millin välillä.

Nyt Texasista kotoisin oleva räppäri Riff Raff on haastanut Tekashi 6ix9inen tappelemaan laillisella tavalla nyrkkeilykehässä. Värikkäästä tyylistään tunnettu Riff Raff ehdotti ottelua, johon kumpikin räppäri asettaisi panokseksi miljoona dollaria. Voittaja veisi mukanaan koko potin.

– Aloitan treenaamisen tänään ja suosittelen sinun tekevän samoin. Annan sinulle kolme kuukautta aikaa valmistautua. Nähdään kehässä, senkin pikku hyttynen, Riff Raff julisti Instagramissa.

Riff Raffin mukaan Tekashi 6ix9inellä aloittaa riitoja rikosrekisterin omistavien artistien kanssa, jotta he päätyisivät vankilaan tilanteiden muuttuessa fyysiseksi ja räppäri voisi viedä heidän rahat. Riff Raff myös syytti 6ix9ineä tyylinsä, kuten sateenkaaren väristen lettien ja hain hampaita muistuttavien grillsien käytön varastamisesta.