Nicki Minajin isän kuolemantuottamuksesta epäilty pidätetty – antautui itse poliisille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Nicki Minajin isä, Robert Maraj, kuoli hiljattain autoilijan ajettua hänen päälleen New Yorkin Long Islandilla. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi myöhemmin vammoihinsa. Yliajaja oli paennut onnettomuuspaikalta.

Nyt poliisi on pidättänyt 70-vuotiaan Charles Polevichin tapaukseen liittyen. Polevich oli ajanut vuosimallin 1992 Volvolla osuessaan tähden samaan suuntaan tiellä kävelemässä olleeseen isään. Kuljettaja oli noussut autostaan kysyäkseen onko uhri kunnossa, mutta palannut sitten autoonsa ja paennut paikalta soittamatta hätänumeroon.

Charles Polevich oli CBS-uutissivuston mukaan lopulta antautunut poliisille vapaaehtoisesti. Häntä syytetään onnettomuuspaikalta pakenemisesta ja todistusaineistoon kajoamisesta. Nicki Minaj, joka on avautunut aiemmin julkisuudessa olevansa huonoissa väleissä isänsä kanssa, ei ole kommentoinut tapahtunutta.