Realitysarjan tähti avoimena: ”Olen panseksuaali”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen TLC-televisiokanavalla esitettävässä sarjassa seurataan sairaalloisen ylipainoisen Tammy Slatonin laihdutusurakkaa. Hän tähdittää siskonsa Amyn kanssa 1000-lb Sisters -televisiosarjaa. Naisten yhteispaino on yli 450 kiloa.

Tammy on nyt kohdannut poikaystävänsä Jerryn ensimmäistä kertaa. Naisen lähipiiri on huolissaan, että mies omaa fetissin, jossa hän syöttää Tammyn hengiltä. Naisen tulisi laihtua, jotta hän ylipäätään on elossa vielä viiden vuoden kulttua. Nyt Tammy on puhunut seksuaalisuudestaan Jerrylle.

– Olen panseksuaali. Se tarkoittaa, että rakkaus on rakkautta ja voin deittailla kenen tahansa kanssa, olivatpa he transsukupuolisia, heteroita tai homoja. Kyse on siitä, mitä he saavat minut tuntemaan, ei siitä, miltä he näyttävät, Tammy kertoo.

Jerry ei täysin ymmärtänyt, mitä panseksuaalisuus tarkoittaa, mutta hän sanoi rakastavansa siitäkin huolimatta Tammya. Pari kuitenkin erosi pian keskustelun jälkeen. Tammy lihoi hiljattain 50 kiloa yhden kuukauden aikana. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi.