Transukupuolisen dominan povi pursuaa yli – rakastaa menneiden vuosien muotia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen seksidomina Ivana Vladislava on ollut ahkerasti esillä Instagramin tilillään. Syynä on naisen esittelemät muotiluomukset, joihin hän on satsannut vaatekaappiaan täyttäessä. Hän on esitellyt muotitalojen asukokonaisuuksia silikonilla pumpatun vartalonsa avulla.

Roberto Cavalli on yksi hänen suosikkimuotisuunnittelijoista ja naisen kokoelmiin kuuluu runsaasti bändin asukokonaisuuksia. Silikonipommin rinnoissa on jo kolme litraa täytettä. Tämä panee muotivaatteet lujille juurikin poven kohdalta.

Transsukupuolinen Vladislava on omistanut elämänsä kauneusleikkauksille ja ulkonäkönsä muokkaamiselle. Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Jopa hänen otsansa on muotoiltu uudestaan vuosien saatossa. Koska kauneusleikkaukset ovat kalliita, rahoittaa hän ne seksityöläisenä. Uhkea silikonibimbo kurittaa asiakkaittaan dominan roolissa.