Travis Barkerin ex-vaimo ilmaisi mielipiteensä – pitää Kourtney Kardashiania itseään alempana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki muutama päivä sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.

Travis Barker on aiemmin ollut naimisissa Shanna Moaklerin kanssa neljä vuotta. Aviopari erosi neljä vuotta kestäneen avioliiton jälkeen vuonna 2008 ja heillä on kaksi yhteistä lasta, 17-vuotias poika Landon ja 15-vuotias tytär Alabama. Ilmeisesti Shanna Moakler ei kuitenkaan yli 12 vuotta kestäneen eronkaan jälkeen pysty suhtautumaan miehen nykyisiin tyttöystäviin neutraalisti.

Shanna Moakler on ilmaissut sosiaalisessa mediassa oman mielipiteensä Kourtney Kardashianista ja siitä, että hän on alkanut tapailemaan Travis Barkeria. Moakler sai Instagramissa omaan kuvaansa kommentin, jonka kirjoittajan mukaan Travis Barker on nyt alentanut vaatimuksiaan ja naistasoaan huomattavasti Moaklerin jälkeen. Kommentoijan mukaan Moakler on paljon parempi nainen kuin Kardashian, ja Shanna Moakler ilmaisi olevansa samaa mieltä tykkäämällä kyseisestä kommentista.