Elsa Hosk poseerasi alastonkuvissa – rintojen blurraus ei onnistunutkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai 11. helmikuuta esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Nyt supermalli on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita alastonkuviaan.

Otoksissa Elsa poseeraa ennen synnytystä viimeisillään raskaana yläosattomissa ja alastomana, ja sosiaalista mediaa varten hän on yrittänyt hieman sumentaa vartalonsa intiimejä yksityiskohtia. Blurraus ei ole kuitenkaan onnistunut aivan täydellisesti, joten hänen faninsa ovat saaneet ihastella poikkeuksellisen paljastavia kuvia.

Samalla 32-vuotias Elsa Hosk julkaisi Instagramissa pitkän synnytyskertomuksen upeiden raskausaikana otettujen kuvien kera. Hosk muutti synnytysdokumentin katsottuaan omaa suunnitelmaansa ja päätti synnyttää vauvan kotona ilman lääkkeellistä kivunlievitystä. Hosk kuvaili kokemiaan synnytyksen vaiheita ja kiputiloja hyvin tarkasti. Nainen sai kipuunsa apua suihkusta ja ammeesta, jossa vauva lopulta myös pitkän ponnistelun jälkeen syntyi. Hosk kertoi tunteneensa olonsa eläimelliseksi kaiken kivun keskellä.