Kate Hudson unohti treenivaatteensa – tanssi rintaliiveissä ja farkuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson esitti juuri ensi-iltansa saaneen Music-musikaalielokuvan pääosaa. Nyt 41-vuotias tähti on julkaissut videon tanssiharjoituksista, joihin hän saapui vahingossa ilman treenivaatteita. Se ei kuitenkaan Hudsonia hidastanut vaan hän päätti harjoitella koreografiaa rintaliiveissä ja farkuissa.

Kate Hudson tanssii videollaan salissa yksin vaaleat rintaliivit ja revityt farkut yllään. Pieniä yksityiskohtia ja käsiliikkeitä sisältävä tanssikoreografia oli naisen mukaan hauskaa herättelyä aivoille. Muutama vuosi sitten kuvatulla videolla Kate Hudsonilla nähdään myös elokuvaa varten leikattu hyvin lyhyt hiusmalli.

Music-niminen musikaalielokuva on artisti Sian, kirjailija Dallas Claytonin sekä elokuvan tähtien Kate Hudsonin, Maddie Zieglerin ja Leslie Odom Jr.:n yhdessä käsikirjoittama ja Sian ohjaama. Elokuva onnistui saamaan kaksi Golden Globes -ehdokkuutta, mutta nyt yleisö vaatii järjestäjätahoa perumaan ne vetoomuksen kera. Vetoomuksen mukaan elokuva vahvistaa haitallista stereotypiaa autistisista ihmisistä.