Rihannan alusvaateyritys ylitti miljardin dollarin arvon – toinen rahoituskierros tuotti tulosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana poptähti Rihannan fanit ovat saaneet odottaa uutta musiikkia kärsivällisesti hänen keskittyessään alusvaatebisnekseen. Tähti on luonut viime vuosina uraa muodin parissa Savage X Fenty -yrityksen perustajana ja suunnittelijana.

Alusvaateyritys on kasvattanut suosiotaan vuosien varrella huimasti ja sen myynnit ovat olleet nousussa. Tämän ovat huomanneet myös sijoittajat, jotka ovat yritystä rahoittamalla onnistuneet nostamaan Savage X Fentyn arvon yli miljardin.

Daily Mail -sivuston mukaan Savage X Fenty -yrityksen arvo nousi nyt yli miljardiin toisen rahoituskierroksen jälkeen. Yritys perustettiin vuonna 2018 ja sen oletetaan olevan oman markkinansa johtaja-asemassa vuoteen 2025 mennessä.