Dolly Partonille haluttiin pystyttää oma patsas – tähti kieltäytyi kunniasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Countrymusiikin elävä legenda, 75-vuotias Dolly Parton on ollut jälleen viime aikoina paljon otsikoissa. Tähti ilmoitti taannoin harkitsevansa jälleen Playboy-lehdessä poseeraamista, ja lisäksi hänen paljastettiin auttaneen Pfizer-koronarokotteen kehittelyssä avokätisillä rahalahjoituksillaan.

Nyt Dolly Parton on kieltäytynyt hänelle suunnitellusta kunnianosoituksesta. Lainsäätäjät olivat suunnittelleet Partonia esittelevää patsasta tähden kotiosavaltioon, Tennesseehen. Parton kertoi olevansa otettu ideasta, mutta hän ei halunnut muistomerkkiä rakennettavaksi näinä vaikeina aikoina.

– Ottaen huomion kaiken sen mitä maailmassa on meneillään, en usko minun nostamisen jalustalle olevan soveliasta juuri nyt. Toivon kyllä seisovani ylpeänä ja kiitollisena tennesseeläisenä pääkaupungissamme joskus vuosien päästä, ehkä jo menehdyttyäni, mikäli uskotte minun edelleen ansaitsevan sen. Siihen saakka yritän tehdä hyvää työtä pitääkseni tämän upean osavaltion ylpeänä, Parton kirjoitti sosiaalisessa mediassa.