Donald Trump perustaa oman somepalvelun?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump sai virkakautensa päätteeksi porttikiellon lähes jokaiseen keskeiseen sosiaalisen median palveluun. Nyt Trump on vihjannut suunnittelevansa jopa omaa somepalvelua saadakseen uuden alustan avautumisilleen.

Donald Trump puhui somekiellostaan Newsmax-juontaja Greg Kellyn haastattelussa. Trumpin mukaan Twitteristä on tullut erittäin tylsä paikka hänen saatua sieltä lähtöpassit, ja väittää miljoonien muidenkin jättäneen palvelun. Ex-presidentti myös kertoo parhaillaan ongelmissa olevan Parler-palvelun havitelleen häntä, mutta Trumpin mukaan alusta ei kestäisi sitä kävijäliikenneteen määrää jonka hän toisi mukanaan.

Donald Trumpin mukaan vaihtoehtona olisi perustaa ikioma sosiaalisen median sivusto. Ideaa on väläytetlty Trumpin leiristä jo aikaisemminkin. Taannoin hänen poikansa, Donald Trump Jr. yritti Ladbible-sivuston mukaan jopa yrittänyt houkutella Tesla-miljardööri Elon Muskia mukaan projektiin Instagram-videollaan.