Poliisit ratsasivat Englannissa 150 hengen laittomat bileet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri puolilla maailmaa on koronarajoituksista huolimatta järjestetty laittomia juhlia, eikä Iso-Britannia ole poikkeus. Taannoin Englannissa keskeytettiin juhlat, joissa kokoontumisrajoitus oli ylittynyt moninkertaisesti. Paikalla oli noin 150 ihmistä.

Poliisit olivat kiinnitäneet huomiota lukuisiin takseihin, jotka kuljettivat ihmisiä Birminghamin keskusten Jewellery Quarter -alueelle. Sisäpuolelta paljastui juhlijoita kahden kerroksen edessä. Juhlapaikassa oli Dj ja jopa laiton baari sekä VIP-alue. Juhlapaikalta paenneita seurattiin muun muassa lämpökameroilla varustetuilla drooneilla.

Paikan tyhjennys ei tapahtunut ilman välikohtauksia, sillä juhlijat heittelivät pulloja poliiseja kohti. Noin 70 ihmistä sai 200 punnan sakot, mutta noin yksi kolmasosaa paikalla olleista onnistui pakenemaan virkavaltaa. Juhlien musiikista vastannut DJ saattaa saada ABC-uutissivuston mukaan jopa 10 000 punnan sakkorangaistuksen.