Huskyn ja emännän ihastuttava väittely videolle – koira ei halunnut tulla sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut koirat eivät voi sietää talvella ulkoilua, toiset puolestaan eivät haluaisi millään palata sisälle. Tuoreella viraalivideolla nähdään jälkimmäiseen kategoriaan kuuluva itsepäinen siperianhusky.

Videolla Yhdysvaltojen Texasissa asuva Melissa Renick yrittää käskeä ulkona lumessa leikkinyttä Malakai-huskyä takaisin sisälle. Talvesta nauttivalla koiralla on kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia. Husky näyttää pudistelevan uhmakkaasti päätään ja kuulostaa jopa siltä, kuin se sanoisi ”no”, eli ei.

Viisivuotias siperianhusky on ennenkin nähnyt lunta, mutta ei koskaan aikaisemmin yhtä paljon. Renickin mukaan huolta koiran hyvinvoinnista korkeillakaan pakkasilla ei ollut. Siperianhusky on nimittäin nimensä mukaisesti koirarotu, joka kestää kylmiäkin olosuhteita.

@melisah903

##huskylife ##fyp

♬ original sound – Melisah903

@melisah903

Malakai still doesn’t want to come inside. #fyp #snowdogs #huskylife #coldaf

♬ Who Let The Dogs Out – Original – The Doggies

@melisah903

Update: Malakai is fine, huskies can withstand degrees as low as negative 60. I’d never do that to my babe tho. He’s 😎 #fyp #husky #cold #snow

♬ original sound – Melisah903

@melisah903

Happy Dance! Malakai is back outside 🥶🐕 #snowdogs #huskydancechallenge #husky

♬ Ice Ice Baby – Vanilla Ice