Kokenut kalastaja katosi – sitten valtavan krokotiilin vatsasta löytyi ihmisen jäänteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hinchinbrook Islandilla kalastamassa ollut australialainen 69-vuotias Andrew Heard katosi viime viikon torstaina. Huolestunut vaimo ilmoitti miehen katoamisesta viranomaisille, kun hän ei saapunut sovittuna aikana kotiin. Hän oli kokenut kalastaja, joten tilanne vaikutti epäilyttävältä.

Miehen vene löydettiin kumollaan perjantaina ja veneen lähistöllä ui suurikokoinen, noin neljä metriä pitkä krokotiili. Veneessä oli vaurioita, mitkä viittasivat krokotiilin hyökkäykseen. Viranomaiset päättivät lopettaa krokotiilin, ja sen vatsasta löydettiin ihmisen jäänteitä, The Guardian uutisoi.

Asutralian Queenslandissa on tapahtunut tässä kuussa kolme krokotiilien tekemää hyökkäystä ja yhtä vielä tutkitaan. Kerroimme aiemmin Australian Pohjoisterritoriossa liikkuneesta ja ihmisiä säikytelleestä suistokrokotiilista, joka oli 4,4 metriä pitkä ja 350 kiloa. Kyseessä on maailman suurin matelijalaji, eikä täm krokotiili ollut vielä saavuttanut täyttä mittaansa. Urokset voivat olla peräti seitsemän metriä pitkiä ja painaa tonnin.