Poliisikin hämmentyi: Murtovarkaat veivät napanuoran

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa on tapahtunut murto, jossa varkaiden matkaan on lähtenyt runsaasti erilaisia esineitä. Varastettujen tavaroiden joukossa on myös napanuora. Murto tapahtui varastotilaan.

The Smoking Gun kertoo, että 24-vuotias mies on tehnyt rikosilmoituksen varastomurrosta. Hän oli vuokrannut itselleen varastotilaa Mackie’s Storage Centeristä. Varastossa oli säilytetty sekalaista kodin esineistöä.

Varkaat ovat vieneet muun muassa elektroniikkaa, leluja, vaporisaattorin sekä kodin työkaluja ja välineitä. Lisäksi poliisi listasi varastetuksi keraamisen laatan, jossa oli vauvan jalan kuva. Omituisin esine oli kuitenkin napanuora, mikä oli kaikkien muiden varastettujen esineiden joukossa.

Tekijää ei ole vielä saatu kiinni.