Cameron Diaz jätti elokuvat lopullisesti? Syy löytyy perheen sisältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz on tuttu monista suurista elokuvarooleistaan, mutta tällä hetkellä äidin ja vaimon rooli on se mihin tähti keskittyy. Diaz on ollut poissa näyttelemisen parista jo kuusi vuotta, eikä kadu ratkaisuaan lainkaan.

Cameron Diaz on viimeisimpänä yritysseikkailunaan perustanut oman viiniyrityksen ja luonut Avaline-nimisen luomuviinimerkin. 48-vuotias tähti on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei odota paluuta elokuvien pariin pienen tyttärensä vuoksi.

Cameron Diazin mukaan näyttelijän työ ei enää sopisi yhteen hänen perhe-elämänsä kanssa. Nainen ei voisi kuvitellakaan olevansa yksivuotiaan tyttärensä luota poissa esimerkiksi 14-tuntisia kuvauspäiviä tai pidempiäkin aikoja. Diaz ei ole sulkenut näyttelemistä kokonaan pois tulevaisuudesta, mutta tällä hetkellä naisesta kuitenkin tuntuu mahdottomalta sovittaa äitinä olemista ja Hollywood-näyttelijän uraa yhteen.