Laura Cremaschin biksukuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten ainakin sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman. Laura julkaisee kuitenkin edelleen myös itse aktiivisesti kuvamateriaalia, ja äskettäin hänen seuraajamääränsä Instagramissa ylitti maagisen miljoonan rajapyykin.

Nyt Laura on esitellyt upeaa vartaloaan sekä biksuissa että alusvaatteisillaan poseeraten. Huippunäyttävä mallikaunotar ja somejulkkis nähdään siis kuvissaan esittelemässä vartaloaan toinen toistaan näyttävämmissä ranta-asuissa. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.