Kaikkien aikojen mammanpoika – äiti syöttää kolmekymppistä miestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanava tuo kotikatsomoihin uuden realitysarjan, jossa seurataan äitejään palvovia ja kuuliaisesti kaikessa tottelevia aikamiehiä. Heidän tyttöystävänsä ovat kirjaimellisesti helisemässä äitien määräysvallan alla.

Yksi sarjan tähdistä on kolmekymppinen Shekeb, jonka valloittava ja sielunkumppaniksi tituleerattu Emily-tyttöystävä on ikuinen kakkonen. Laila-äiti on ykkönen. I Love Mama’s Boy -televisiosarja kertoo siitä, kuinka hankalaksi omistushaluiset äidit voivat tehdä heidän poikiensa rakkauselämän. Toisinaan miehet eivät edes huomaa, kuinka vääristynyt heidän suhteensa äitiinsä on.

Shekeb asuu edelleen vanhempiensa kanssa ja hänellä on hyvin läheiset välit äitiinsä. Emily puolestaan haaveilee omasta perheestä, mutta se lienee mahdotonta niin kauan, kun Shekeb on äitinsä helmoissa. Sarja on vasta alkanut Yhdysvalloissa ja nähtäväksi jää, koska pääsemme seuraamaan sitä myös Suomen televisiosta.