Kakkahäirikkö iski Tampereen Hallillassa – turmelee autoja ulostepommeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereella sijaitsevaa Hallilan asuinaluetta jo pidempään piinannut ilkivallantekijä, joka heittää ulostetta ihmisten autojen päälle. Ulostetta on heitetty erityisesti henkilöautojen tuulilasiin ja ikkunoihin, joista se on valunut muualle ajoneuvoon.

Asuinalueen Facebook-ryhmässä on julkaistu kuvia ja kokemuksia ulosteella terrorisoivasta henkilöstä. Ulostepommittaja on yleensä tehnyt tarpeensa suodatinpussiin, joka on linkaistu yön pimeiden tuntien aikana ajoneuvoon. Erään rouvan mukaan sairas keppostelu on jatkunut jo muutaman vuoden ajan.

– Täällä kans yks sotkettu auto. Rikosilmoitus tehty, mieshenkilö kertoo.

Kuvia ulostepommittajan kohtaamista ajoneuvoista voit katsoa tästä, tästä, tästä ja tästä.