Kris Jenner seuraa tyttäriensä jalanjälkiä – haluaa mukaan kosmetiikkabisnekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner toimii managerina tyttärilleen, joista jokaisella on hyvin kannattavat urat eri yritysten ja yhteistöiden merkeissä. Etenkin nuorin tytär Kylie Jenner on menestynyt ihonhoidon ja meikkien saralla perustettuaan Kylie Cosmetics -yrityksen, jonka myötä Kylie on saanut itselleen myös nuorin miljardööri -statuksen.

Nyt Kris Jenner näyttää haluavan lähteä mukaan kosmetiikkabisnekseen. Nainen ei ole vielä itse julkaissut asiasta tiedotetta, mutta hänen on kuitenkin TMZ-sivuston mukaan huomattu rekisteröineen nimiinsä jo useamman tavaramerkin, jotka viittaavat kosmetiikkabisnekseen.

Kris Jennerin rekisteröimät kolme tavaramerkkiä ovat Kris Jenner Skincare, Kris Jenner Beauty ja Kris Jenner Skin. Tavaramerkkien nimistä päätellen luvassa on siis sekä meikkaamiseen että ihonhoitoon liittyviä kosmetiikkatuotteita.