Sara Chafakin kesäisissä rantatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan edustava vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nähty useasti myös televisiossa erilaisissa kilpailuissa ja realitysarjoissa. Sosiaalisessa mediassa Sara on poseerannut aktiivisesti vähäpukeisena ja rantakunnossa. Instagramissa häntä seuraa nykyisin 138 000 käyttäjää.

Tällä kertaa julkkiskaunotar poseeraa kesäisissä tunnelmissa uimarannalla, jossa hänellä on yllään upea punainen uimapuku. Kuva on mitä ilmeisimmin peräisin Suomesta, mutta Sara veistelee hauskasti yrittävänsä teeskennellä, että se on peräisin Miami Beachilta.

Taannoin Sara nähtiin rentoutumassa uima-altaalla näyttävästi punaisiin biksuihin pukeutuneena. Päivityksensä yhteydessä Chafak kertoo olevansa introvertti, mutta ei ujo. Hän mielellään seuraa ja arvioi tilannetta, mutta osaa olla myös suoraviivainen. Sara ei kuitenkaan siedä kevyttä jutustelua.