Jennifer Lopezin kaksoset saavuttivat teini-iän – tähti muistelee kuluneita vuosia herkistyneenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on kiireinen uranainen, joka tunnetaan niin naisen musiikista, televisiourasta ja näyttelijän töistä kuin kenkien suunnittelustakin. Tähti on ennen kaikkea myös äiti hänen kaksosilleen Maxille ja Emmelle.

Jennifer Lopezin kaksoset, Max ja Emme, täyttivät nyt 13 vuotta. Tähti ei saata uskoa miten nopeasti aika on kulunut siitä päivästä kun hän kantoi pienet kaksosvauvat lumimyrskyssä kotiinsa sairaalasta. Nyt 51-vuotias Jennifer Lopez julkaisi suloisen videon, jossa hän herättää lapsensa syntymäpäivän aamuna.

Koskettavalla videolla nähdään miten Jennifer Lopez herkistyy kyyneleihin saakka kun teini-iän saavuttaneet lapset lukevat hänen kirjoittamiaan syntymäpäiväkortteja. Lopez julkaisi myös videon, jossa nähdään niin kuvia kuin videoitakin kaksosten kanssa vuosien varrelta. Taustalla soi Lopezin kirjoittama kappale One Step at a Time, jonka nainen teki kaksosten ollessa vain kuuden viikon ikäisiä.