Nuorukainen lavasti oman sieppauksensa – halusi lintsata töistä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jotkut teeskentelevät olevansa sairaana välttyäkseen töihin menemiseltä, toiset puolestaan turvautuvat rajumpiin keinoihin. Eräs Yhdyavaltalainen nuori mies on jäänyt kiinni lavastettuaan siepatuksi joutumisen vain luistaakseen töistä.

Arizonan Coolidgessa asuva 19-vuotias Brandon Soules löydettiin 10. helmikuuta Cooldgessa paikallisen vesitornin läheltä kädet selän taakse sidottuina ja huivi suussaan. Soules kertoi poliiseille kahden hänen isänsä rahoja etsineen naamiomiehen iskeneen hänet tajuttomaksi kadulla, kyydittäneen häntä autossa ja lopulta heittäneen hänet vesitornin viereen. Paikalliset poliisit eivät kuitenkaan ABC15-uutissivuston mukaan löytäneet tutkimuksissaan todisteita tapahtuneesta.

Viranomaiset kävivät muun muassa läpi valvontakameran videoita, mutta niissä ei näkynyt merkkejä Soulesin tajuttomaksi lyöneistä miehistä. Myös miehen sepittämä tarina hänen isänsä piilottamasta suuresta rahasummasta osoittautui perättömäksi. Poliisin mukaan perättömän rikosilmoituksen tekemisestä pidätetty Soules valehteli joutuneensa siepatuksi pitääkseen rokulipäivän nyt jo entisestä työstään paikallisella rengastehtaalla.