Povipommi Courtney Stodden julkaisee meikkisarjan – poseeraa itse kuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on yrittänyt hyödyntää julkisuuttaan erilaisissa projekteissa. Hän on julkaissut muutaman levyn laulajana ja nyt nainen aikoo julkaista oman meikkisarjansa.

Courtney Alexis Cosmetics -kosmetiikasarja ilmestyy kesällä. Muhkearintainen blondi on mainostanut omaa meikkikokoelmaansa bikinit päällä. Hänen mukaansa meikit ovat vegaanisia. Nainen on keskittynyt avioeron jälkeen viime vuosina omaan hyvinvointiinsa.

Courtney Stodden on aloittanut kampanjan, jolla hän yrittää paljastaa entisen aviomiehensä sairaan käytöksen. Hän ei ole ainoa teini, jota mies on elämänsä aikana vikitellyt. Kampanja #stopdoughutchison paljastaa näyttelijän vuosien ajan tapahtuneen lasten hyväksikäytön.