Sara Underwood nautiskeli vesiputouksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan erityisesti ulkoilun ystävänä, joka viettää paljon aikaa luonnon parissa asuntoautossaan ja mökissään.

Nyt Sara on julkaissut kuvan, jossa hän nautiskelee elämästään upealla vesiputouksella ja yllään vain hyvin niukat biksut. Kuvasarjansa yhteydessä Sara kertoo, että se on ikuistettu ennen koronakriisiä. Samalla hän vihjaa vaikeista ajoista, joista hänellä ei ole vielä ollut energiaa avautua seuraajilleen.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.