Britney Spears kommentoi vartalonsa muutoksia – ei ryhtynytkään jäätelödieetille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on jo pidemmän ajan pitänyt taukoa esiintymisestä. Aiemmin naisen kerrottiin pidättäytyvän näytöslavoilta kostaakseen isälleen Jamie Spearsille sen, että mies ei luovu tyttärensä edunvalvojan roolista. Nainen päivittää kuitenkin säännöllisesti omaa Instagram-kanavaansa ja pitää sitä kautta yhteyttä faneihinsa.

Britney Spears julkaisee usein videoita, joilla hän tanssii ja kertoo kuulumisiaan. Aiemmin nainen kertoi ryhtyneensä dieetille, jossa syödään päivittäin vain jäätelöä. Se oli kuitenkin vain pilaa, jonka 39-vuotias poptähti on myöntänyt uudella tanssivideollaan.

Britney Spears mukaan hänen vartalonsa näyttää tuoreella videolla hyvin erilaiselta kuin edellisellä tanssivideolla, jonka hän oli kuvannut kuukausia sitten. Spears on alkanut tarkkailemaan annoskokoaan, minkä myötä hänestä tuntuu, että hänen kehonsa voi paremmin kuin aiemmin.