Kylie Jenner jätti rintaliivit kotiin: ”Vähemmän on enemmän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner vietti juuri rentouttavan loman viettämällä ensin viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa, minkä jälkeen nainen suuntasi Meksikoon. Nyt tähti on palannut kotiin ja töihin Kylie Skin -kosmetiikan pariin.

Nyt 23-vuotias Kylie Jenner julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hänen yllään nähdään harmaa kaksiosainen asu. Tähden kuuluisat kurvit ja hoikka keskivartalo pääsevät oikeuksiinsa tiukassa asussa, joka jättää vatsan kokonaan paljaaksi.

Nainen ei ole pukenut asun alle rintaliivejä lainkaan. ”Vähemmän on enemmän”, Kylie Jenner kuvailee itse omaa asuvalintaansa. Kuvien yhteydessä tähti muistuttaa seuraajiaan ohimennen siitä, että hänen luomaansa hyvin suosittua huuliöljyä on tullut lisää varastoon.