Molly Sims paljasti upean vartalonsa – 47-vuotias malli uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Molly Sims on toiminut näyttelijänä, mallina sekä kirjailijana. Monien naisten ja miesten ihailema Molly Sims paljasti aiemmin sosiaalisessa mediassa, että hän pitää vartalonsa kunnossa kotitreeneillä, jotka koostuvat etenkin erilaisista syviä lihaksia aktivoivista pidoista.

Nyt Molly Sims julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen näyttävän kuvan, jossa hän esittelee pitkää mallivartaloaan uimapuvussa. Sports Illustrated -lehden mallinakin toiminut 47-vuotias tähti poseeraa kuvassa itsevarmasti vaaleanruskeassa uimapuvussa, joka istuu naisen ylle täydellisesti.

Molly Simsillä on hänen puolisonsa Scott Stuberin kanssa kolme lasta, seitsemänvuotias Brooks, viisivuotias Scarlett sekä kolmevuotias Grey. Nainen julkaisi muutama vuosi sitten Everyday Chic -nimisen kirjan, jossa Molly Sims kertoi kärsivänsä jonkin asteisesta dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, mikä johtuu naisen mukaan hänen rankasta urastaan mallina.