Paranormaalin ilmiö valvontakameraan – mikä veti lapsen sängyn alle?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä jaetaan aika-ajoin uskottavuudeltaan vaihtelevia videoita, joiden väitetään esittävän paranormaaleja ilmiöitä. Nyt viraalina on levinnyt TikTok-video oudosta tilanteesta yhdysvaltalaisen perheen kotona. Tässäkin tapauksessa video on herättänyt eriäviä mielipiteitä skeptikoiden ja yliluonnollisiin ilmiöihin uskovien välillä.

TikTok-käyttäjä Josh Dean jakoi palvelussa lapsensa huoneeseen asetetun vauvamonitorin ikuistaman videon. Siinä hänen tyttärensä herää yöllä, kurkistaa sänkynsä alle ja näyttää katoavan sinne. Deanin mukaan jokin veti taaperon selkeästi tämän sängyn alle.

Josh Dean uskoi vakaasti tytön joutuneen sänkynsä alle paranormaalin ilmiön seurauksena, mutta hänen vaimonsa suhtautuu väitteeseen skeptisesti. Videon jakoi myös katsojien mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Osa heistä oli vakuuttunut kyseessä olleen kummitus tai riivaaja, osa puolestaan totesi tytön todennäköisemmin ryömineen sängyn alle aivan itse.

@joshdean0222

#fyp#paranormal#needanswers#wtf

♬ original sound – Josh Dean

@joshdean0222

#fyp#paranormal#wtf#ghost

♬ original sound – Josh Dean