Tuomari Nurmio järjestää huutokaupan: ”Skeboja ja speduja, rotseja ja bresoja tulee ja menee”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkän linjan suomalaismuusikko Tuomari Nurmio myy omaisuuttaan huutokaupassa. Huutokaupattavana on muun muassa vanhoja soittokamoja kitarasta pianohaitariin, harvinaisuuksia Dumarin garderoobista sekä sekalaisia tuotteita Albert Järvisen vanhasta kitaralaukusta baarijakkaraan.

– Näissä hommissa skeboja ja speduja, rotseja ja bresoja tulee ja menee. Joitakin tulee käytettyä enemmän ja joitakin vähemmän. Kun kamat eivät mahdu kaappeihin, jotain täytyy tehdä. Osa näistä on pyörinyt reissuissa ja osa pysynyt kaapissa. Kaikki on kuitenkin asiallista ja laadukasta kamaa, Nurmio kommentoi.

Huutokauppa on alkanut keskiviikkona 24. helmikuuta ja se on käynnissä viikon ajan.Huutokaupattavia tuotteita on yhteensä yli kuusikymmentä eri nimikettä. Huutokaupan järjestää Tuomari Nurmion verkkokauppaa ylläpitävä Backstage Rock Shop Oy