Anastasia Karanikolaou pitää huolta rinnoistaan – poseerasi kylvyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen julkaisee itsestään usein hyvin paljastelevia alusvaate- ja bikinikuvia, jotka näyttävät koukuttaneet naisen seuraajat.

Nyt Anastasia Karanikolaou julkaisi 10,1 miljoonan seuraajansa iloksi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi kylvyssä. Tällä kerralla Karanikolaou halusi esitellä faneilleen kauneudenhoitorutiinia, jonka avulla hän pitää rintojensa hyvinvoinnista huolta. Karanikolaou on levittänyt rinnoilleen vaaleanpunaisen kuorintanaamion, joka irrottaa hoidettavalta alueelta kuollutta ihoa ja tekee ihosta kirkkaamman näköisen.

Anastasia Karanikolaou alkoi aluksi niittämään suurta suosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.