Matkustajakoneen moottori syttyi tuleen ilmassa – osia putosi asuinalueelle

Ohhoh! · Tim Isokivi

United Airlines -yhtiön lennolla 328 viettiin pelon hetkiä moottorissa ilmenneen vian vuoksi. Moottorivian vaikutukset näkyivät myös maan kamaralla koneesta irronneiden ja keskelle asuinaluetta pudonneiden kappaleiden vuoksi.

Denveristä Havaijin Honoluluun lauantaina 20. helmikuuta matkalla olleessa koneessa kuultiin kesken lennon räjähdyksen ääni. Matkustajien järkytykseksi yksi koneen moottoreista oli ilmiliekeissä, ja siitä oli irronnut osia. 231 matkustajaa ja 10 työntekijää kuljettanut kone onnistuttiin kuitenkin laskemaan turvallisesti takaisin Denverin lentokentälle.

Lentokoneen moottorin osia putosi Denverin läheisyydessä sijaitsevaan Bennettin kylään. Sosiaalisessa mediassa jaetuissa kuvissa nähdään esimerkiksi matkustajakoneen naselli, joka on pudonnut paikallisen omakotitalon pihaan. NBC-uutissivuston mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut kappaleiden pudottua maahan.