Lentäjältä UFO-havainto: ”Näytti pitkältä, lieriömäiseltä esineeltä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Airlines -yhtiön koneen miehistön on paljastettu kohdanneen tunnistamattoman lentävän esineen. Yhdysvaltojen New Mexicon yläpuolella lensi voimakkaalla vauhdilla jotain, mille matkustajakoneen kapteeni ei löytänyt selitystä.

Tilanne tapahtui sunnuntaina iltapäivästä American Airlinesin lennolla Ohion Cincinnatista Arizonan Phoenixiin. Internetiin vuotaneessaa lentäjän ja lennonjohdon välisessä keskustelussa ihmetellään aivan koneen läheisyydessä kiitänyttä tunnistamatonta lentävää esinettä.

– Näimme juuri jotain aivan yläpuolellamme. En haluaisi joutua sanomaan tätä, mutta se näytti pitkältä, leiriömäiseltä esineeltä, hieman risteilyohjukselta. Se liikkui todella nopeasti. Se lensi aivan yläpuoleltamme, lennon 2292 kapteeni kuvaili.

Yhdysvaltojen ilmailuhallito FAA:n mukaan lennonjohto ei nähnyt tutkissaan lentäjän kuvailemaa kohdetta. Yhdysvaltojen puolustusministeriön edustaja puolestaan kertoi, ettei maan asevoimien tutkimuslaitos suorittanut kyseisenä päivänä kokeita noin 600 kilometrin päässä sijaitsevalla ohjusradalla. Myös FBI on ilmoittanut olevansa tietoinen tapauksesta, uutisoi CBS.