Julianne Hough loistaa uudella musiikkivideolla – avautui viime vuoden haasteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Julianne Hough julkaisi vuosi sitten musiikkia. Tähti julkaisi Transform-nimisen singlen, jonka kertoi olevan hyvin omakohtainen kertomus siitä miten hän on muuttunut ja oppinut rakastamaan myös omia heikkouksiaan tullakseen paremmaksi ihmiseksi. Nyt kaunotar on julkaissut kappaleeseen kuvatun musiikkivideon.

Julianne Hough kuvasi singlelleen kauniin musiikkivideon kappaleen valmistumisen aikaan, mutta ei pystynyt julkaisemaan sitä. Hän koki suuren menetyksen omassa henkilökohtaisessa elämässään, minkä vuoksi hän koki, että aika musiikkivideon julkaisemiselle ei ollut oikea. Nyt kun kappale on ollut ihmisten kuultavana jo vuoden ajan, nainen päätti viimein jakaa videon siihen.

Viimeinen vuosi on Julianne Houghn mukaan ollut hänelle hyvin haastavaa aikaa. Tähti on kokenyt hyvin musertavaksi maailmassa vallitsevan epäoikeudenmukaisuuden, rasismin, ilmastonmuutoksen ja koronaviruspandemian puhkeamisen. Musiikkivideon on kuvannut naisen oma veli Derek Hough, joka on tunnettu tanssija ja televisiopersoona itsekin.