Koronavirus lihottaa Gwyneth Paltrowia: ”Aineenvaihduntani hidastui”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow on kertonut sairastaneensa koronaviruksen viime vuoden tammikuussa, kun taudista tiedettiin vielä hyvin vähän. Naisen oireet ovat vaihdelleet ja olleet hyvin pitkäkestoisia. Paltrow on kertonut terveellisen ruokavalion kuitenkin auttaneen häntä.

Gwyneth Paltrow kertoi People-sivuston mukaan, että koronaviruksen sairastamisen jälkeen hänen aineenvaihduntansa on hidastunut huomattavasti, mikä sai hänen painonsa nousemaan. Tähti oli tottunut siihen, että muutaman päivän kuntoilu ja ruokavalion tarkkailu sai aina kerääntyneet lisäkilot katoamaan hetkessä. Viime vuonna niin ei kuitenkaan tapahtunut.

Paltrow kääntyi kolmen eri dieetin puoleen, joiden yhteisvaikutus sai naisen painon putoamaan lopulta halutut viisi kiloa. Nainen on noudattanut pätkäpaastoa, juonut paljon luulientä sekä noudattanut lääkäri Will Colen ketotarian-dieettiä, jossa syödään paljon rasvoja, mutta vältetään hiilihydraatteja ja syödään mereneläviä lukuunottamatta pelkästään kasvispitoista ruokaa.