Cardi B esitteli rohkean tyylinsä – hiukset lyhenivät kymmeniä senttejä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on totuttu näkemään monissa erilaisissa tyyleissä, joita kauneusalan ammattilaiset naiselle loihtivat upeiden peruukkien ja hiuslisäkkeiden avulla. Tällä kerralla tähti ihastutti vaaleanpunaisissa hiuksissa, jotka olivat poikkeuksellisesti pitkien kutrien sijaan lyhyet.

Tuoreella Instagram-videollaan Cardi B astelee näyttävästi rappusia alas oman kappaleensa tahtiin. Tähden yllä nähdään Chanelin kauluspaita, jonka alle ei ole puettu housuja. Huomio siirtyy kuitenkin nopeasti paljaista reisistä naisen uuteen lyhyempään hiustyyliin.

Cardi B on juuri palannut miehensä Offsetin ja kaksivuotiaan Kulture-tyttären kanssa vietetyltä Meksikon lomalta. Loman aikana nainen julkaisi paljon upeita kuvia, joissa tähti esitteli erilaisia rantatyylejä ja paljasta pintaa upeiden maisemien lisäksi.