Jennifer Garner riisuuntui – nauttii kylvystä Instagram-videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jennifer Garner nousi kuuluisuuteen J.J. Abramsin tuottaman Alias-sarjan myötä. Sittemmin lukuisissa menestyselokuvissa esiintynyt näyttelijä on nyt jakanut sosiaalisessa mediassa paljastavan videon.

Jennifer Garnerin Instagram-tilillä jaetussa videossa tähti nähdään nauttimassa kylvystä. Vaatteensa videolle riisunut 48-vuotias näyttelijä mainostaa tuoreessa julkaisussaan yhteistyötään kosmetiikkatuotteisiin erikoistuneen Virtuelabs-yhtiön kanssa.

Jennifer Garner nousi muutama vuosi takaperin otsikoihin erottuaan näyttelijä Ben Affleckista. Sittemmin hän seurusteli parin vuoden ajan liikemies John C. Millerin kanssa, joskin suhde sai päätöksensä viime vuonna. Garner nähdään seuraavaksi Netflixin komediaelokuvassa Yes Day, joka ilmestyy suoratoistopalvelun valikoimiin 12. maaliskuuta 2021.