Mikä vartalo! Kendall Jenner poseeraus epätodellisen virheetön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina muun muassa Versacelle työskentelevä Kendall Jenner nähdään usein monien suurten muotitalojen mainoskasvona niin lehtien palstoilla kun näytöslavoillakin muotinäytöksissä. Tällä kerralla 25-vuotias kaunotar toimi mallina hänen isosiskonsa Kim Kardashianin yritykselle.

Kim Kardashian julkaisi ystävänpäivänä uuden malliston Skims-alusvaateyritykselleen. Kendall toimi yhdessä pikkusiskonsa Kylien kanssa mallina punaisille, valkoisille ja mustille alusvaatteille, jotka olivat Kardashianin mukaan hänen kaikkien aikojen seksikkäin kokoelmansa.

Kendall Jenner julkaisi muutaman kuvan kuvausten kulisseista omalla Instagram-kanavallaan. Kuvissa Jenner nähdään hyvin pienissä alusvaatteissa, joiden tangamallinen alaosa korostaa tähden hoikkaa ja pitkää mallivartaloa. Kuvissa tähden vartalo näyttääkin lähes epätodellisen virheettömältä.