Jessica Alves sai vaginan: ”Voin vihdoinkin olla oma itseni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves on käynyt sukupuolenkorjausleikkauksessa Thaimaassa. Hänet operoitiin Bangkokissa sijaitsevassa Kamol Cosmetic Hospitalissa. Hänen peniksestään muotoiltiin vagina, joka toimii aidon naisen sukupuolielimen tavoin.

– Valitsin tämän sairaalan, koska se on yksi maailman parhaista transsukupuolisille ihmisille. Leikkauksessa käytetty peritoneaalikudos muistuttaa aitoa emätintä joustavuutensa ja kosteuttamisominaisuutensa takia. Moderni tekniikka ei vaadi elinikäistä korjailua, Alves hehkuttaa.

Hänen näkyvät genitaalialueiden osat muotoiltiin jessican vanhasta peniksestä. Hän ei kertomansa mukaan saa näkyville arpeakaan, vaan kokonaisuus on mahdollisimman autenttinen. Hän lentää takaisin kotiinsa Lontooseen kuuden viikon päästä.

– En malta odottaa, että pääsen shoppailemaan uusia asuja, joita en aiemmin voinut pitää penikseni takia. Voin vihdoinkin olla oma itseni, 600.000 puntaa kauneusleikkauksiin elinaikanaan käyttänyt Jessica Alves, entinen ihmis-Ken kertoo Daily Mailille.