Hurja hetki videolle – juontaja hääti eteensä ilmestyneen krokotiilin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ei todennäköisesti tulisi mieleenkään yrittää hätistellä tielle osuvaa täysikasvuista krokotiiliä tiehensä omin voimin. Televisiossa jatkuvasti villieläinten kanssa tekemisissä olevalle Matt Wrightille se on kuitenkin miltei arkipäivää.

TikTokissa jaetulla videolla Matt Wright on kohdannut suurikokoisen krokotiilin Australian erämaassa. Paikalta perääntymisen sijaan hän päättää yrittää  toisenlaista taktiikkaa. Hän yrittää häätää eläintä tiehensä kuin kyseessä olisi harmiton ötökkä.

Kita uhkaavasti ammollaan oleva valtava matelija ei vaikuta alkuun olevan aikeissakaan liikahtaa Wrightin tieltä. Lopulta tapahtuu kuitenkin jotain yllättävää. Krokotiili näyttää tottelevan komentoja, ja sujahtaa läheiseen lammikkoon miehen edestä.

@mattwrightau

Croc block

♬ original sound – Matt Wright