Ylipainoiset siskokset kävivät ennustajalla – tiedossa vauvoja ja häitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen TLC-televisiokanavalla esitetään Amy ja Tammy Slatonin tähdittämää televisiosarjaa. Sarjassa seurataan vakavasti ylipainoisten sisarusten laihdutusurakkaa ja eloa iloineen ja suruineen. Nyt kolmekymppiset sisarukset ovat käyneet ennustajalla.

Esikoistaan odottava Amy Slaton saa kuulla, että hänen synnytyksensä ei mene suunnitelmien mukaan ja lapsi saattaa syntyä etuajassa. Meedio antaa ohjeita myös naiselle uuden kodin hankkimisen suhteen, sillä asunto tulisi puhdistaa pahoista hengistä. Tammylle hän lupaa niin ikään suuria mullistuksia elämään.

– Näen vauvan tai häät, ennustaja kertoo Tarot-kortteja kääntäessään.

Tammy Slaton on tapaillut Jerry-nimistä miestä. Vauvaa ei hänen vatsassaan ole. Naisen mukaan siellä on ainoastaan ruokaa.