Kris Jenner: ”En liity Beverly Hillsin täydellisiin naisiin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarja loppuu. Samalla katsojat joutuvat luopumaan perheensä managerin ja matriarkan Kris Jennerin elämän seuraamisesta. Äsken spekuloitiin, liittyykö nainen beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelman porukkaan. Hän vastaa nyt, että ei aio osallistua sarjaan.

– Saatan esiintyä silloin tällöin sarjassa ystäväni Kyle Richardsin kanssa, mutta en pysty hektisen elämäntilanteeni takia osallistumaan sarjan säännöllisiin kuvauksiin. Eivätkä he tarvitse Kris Jenneriä sarjaansa. Heillä menee ihan hyvin, nainen kertoo Ellen DeGeneresin haastattelussa.

Kris Jenner on periaatteessa ohjaillut Kardashianista kertovaa realitysarjaa. Kris Jenner täyttää tänä vuonna 65 vuotta ja hän on toiminut perheensä managerina 2000-luvun alkupuolelta asti. Hän tuskin suostuu sellaisen ohjelman tähdeksi, jossa joku muu sanelee ehtoja hänelle.