Matkamessut siirtyy ensi vuoteen – pandemia rajoittaa liikaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkailuala on mullistunut vuodessa. Koronaviruspandemia on pysäyttänyt suurimman osan lentoliikenteestä ja ihmiset eivät pääse vapaasti kulkemaan ympäri maailmaa. Myös Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on siirretty ensi vuoteen.

– Entisestään kiristyvien viranomaismääräysten ja matkustusrajoitusten vuoksi Matkamessut on päätetty siirtää toukokuulta 2021 ensi tammikuulle. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 19.-23.1.2022, Messukeskus tiedottaa.

Messuorganisaation mukaan tänä keväänä ei todennäköisesti vielä saavuteta riittävää koronarokotekattavuutta. Pandemia rajoittaa edelleen suuresti yritysten ja kävijöiden valmistautumista. Nyt tehtävä messutapahtuman siirto mahdollistaa sen, että Matkamessut voidaan toteuttaa täysipainoisesti.