Hyviä uutisia! Simpsonit jatkuu – kaksi uutta tuotantokautta vahvistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 30 vuotta televisiossa nähty Simpsonit on pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty tilannekomedia- ja piirrossarja. Sarjalle ei tule edelleenkään näkymään loppua. Sarjan on nimittäin vahvistettu jatkuvan vielä ainakin kahden tuotantokauden edestä parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä olevan 32. kautensa jälkeen.

Fox Entertainment on vahvistanut tilanneensa Simpsonien 33. ja 34. tuotantokaudet. Sarjaa tullaan siis näkemään ruuduissa vielä ainakin vuonna 2023, jolloin sen jaksoja tulee kertymään 757 kappaletta. Simpsonit tulee juhlistamaan 21. maaliskuuta 700. jaksonsa virstanpylvästä.

Simpsonien luoja Matt Groening vitsaili kausien tarjoavan lukuisia käänteitä, joissa Homer menettää hiuksen, Milhouse saa piilolinssit ja Bart juhlistaa kymmenettä syntymäpäiväänsä 33. kertaa. Deadline-sivuston mukaan Fox ilmoitti myös kahden muun pitkään jatkuneen animaatiosarjan saavan uusia jaksoja. Family Guy tulee jatkumaan kausien 19 ja 20 merkeissä, ja Bob’s Burgers puolestaan kausien 12 ja 13 merkeissä.