Donald Trump myy Floridan kotinsa – hintalappu 49 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Donald Trump ilmoitti presidenttikautensa päätyttyä, että muuttaa Floridan Palm Beachissa sijaitsevaan Mar-a-Lagon luksuskotiinsa. Nyt hulppea kartano on myynnissä.

Donald Trumpin kartanon hinnaksi on asetettu 49 miljoonaa dollaria. Hän osti kartanon siskoltaan Maryanne Trump Barryltä vuonna 2018 yli puolet halvemmalla, 18,25 miljoonalla dollarilla. Sisko puolestaan maksoi kartanosta vuonna 2004 11,5 miljoonaa dollaria, New York Post uutisoi.

Kartanossa on kahdeksan makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Talossa on tehty lukuisia remontteja viime vuosien aikana. Kartanon omistaja saa täyden jäsenyyden Mar-a-Lago -golfklubille. Naapureiden keskuudessa Trump on ei-toivottu asukas alueella.