Khloe Kardashian kuntosalilta – paljasti treenin tuloksia somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian aloitti vuoden alussa siskonsa Kimin kanssa kuntokuurin. Kuntokuurin aikana naiset pyrkivät treenaamaan kaksi kertaa päivässä ja syömään terveellistä kasvispitoista ruokavaliota noudattaen.

Khloe Kardashian nähtiin juuri upealla rantalomalla siskojensa kanssa. Pienen rentoutumisen jälkeen tähti näyttää kuitenkin palanneen tiukkojen rutiiniensa pariin. Tähti julkaisikin nyt Instagram-tarinassaan kuvia, joissa hän esitteli treenin tuottamia tuloksia.

36-vuotias Khloe Kardashian aloitti maaliskuun reippaana kuntosalilta. Nainen nappasi itsestään heti aamulla kuntosalin peilin kautta kuvat, jotka esittelivät tähden vatsalihaksia ja timmiä keskivartaloa. Ilmeisesti ainakin hän näyttää edelleen pitävän treeniaikatauluistaan kiinni.

Khloe Kardashian, Instagram
Khloe Kardashian, Instagram