Muistatko tosielämän Kippari-Kallen? Joutui jälleen leikkaukseen ruiskutettuaan öljyä käsiinsä

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Venäjän Kippari-Kalleksi kutsuttu Kirill Tereshin tunnetaan valtavista hauiksistaan, jotka hän on saanut vaarallisella tavalla. Hän kasvatti hauiksiaan ruiskuttamalla niihin vaseliinin kaltaista rasvaseosta. Nyt mies on joutumassa jälleen leikkauksiin tekonsa vuoksi.

Lääkäreiden tavoitteena on poistaa 24-vuotiaan Tereshinin käsivarsista kovettunut rasva ja kuollut lihaskudos miehen käsivarsista. Lääkärit olivat varoittaneet miehen olevan vaarassa kuolla, mikäli kotitekoisia implantteja ei leikattaisi pois. Leikkaukset tosin viivästyivät lähes vuodella koronatilanteen vuoksi.

– Olen vasta 24-vuotias ja immuunijärjestelmäni on tähän asti selvinnyt tulehdustilasta, mutta en todellakaan halua tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Siksipä aloitinkin leikkaukset päästäkseni eroon tästä painajaisesta. Kasvatin käsivarsiani parikymppisenä oman typeryyteni vuoks, enkä tullut ajatelleeksi seurauksia, Tereshin kuvaili Daily Star -lehden mukaan.