Tekashi 6ix9inen yksinkertainen laihdutusvinkki: ”Näe nälkää ja kuntoile”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine laihdutti puolen vuoden aikana 27 kiloa. Hän lihoi taannoin vankilajakson jälkeen kotiarestissa ollessaan. Nyt TMZ on kysynyt mieheltä laihdutusvinkkejä.

– Kirjaimellisesti laihdut jos näet nälkää ja kuntoilet. Näe nälkää ja kuntoile. Näe nälkää ja kuntoile. Ihmiset, jotka haluavat laihduttaa keksivät yleensä joukon tekosyitä. Näe nälkää ja kuntoile. Siinä se.. Näe nälkää. Yksinkertaista, mies kommentoi TMZ-lehdelle.

Hän kuitenkin myöntää huijanneensa joka kolmas päivä ruokavalionsa suhteen. Hän söi Gushers-hedelmäkaramelleja. Aiemmin 24-vuotias lihoi 92,5 kiloa painavaksi, koska söi kiinalaista noutoruokaa kaksi kertaa päivässä.. Hän on nyt karistanut suurimman osan ylimääräisistä kiloista.