Demi Rosella pelkkiä terälehtiä intiimipaikkojen päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. Nuori nainen on onnistunut tekemään itselleen Instagram-tähteydestä uran, jonka puitteissa nainen pääsee elämään ylellistä elämää ympäri maailmaa.

Tällä kerralla Demi Rose julkaisi itsestään rohkean kuvasarjan ystävänpäivän kunniaksi. Kuvissa Demi Rose makoilee alastomana luonnossa valkoisten kukkien keskellä. 25-vuotiaan tähden vartalo on peitetty vain osittain ruusun terälehdillä. Terälehdet peittävät naisen nännit ja haarovälin, mutta koko muu vartalo on jätetty kuvissa paljaaksi.

Demi Rose on päässyt malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Nainen on pitänyt yli 16 miljoonaa seuraajaansa myös sosiaalisessa mediassa ajan tasalla upeista lomakohteista, joissa hän on päässyt vierailemaan koronapandemiasta huolimatta. Tähti on ollut viime aikoina muun muassa Ibizalla ja Afrikassa.