Paris Hilton esitteli valtavaa kihlasormustaan – sisältää salaisen yksityiskohdan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hilton paljasti taannoin menneensä kihloihin poikystävänsä Carter Reumin kanssa. Reum kosi Hiltonia heidän ehdittyään seurustelemaan noin vuoden ajan seurapiiritähden 40. syntymäpäivänä 17. helmikuuta.

Paris Hilton vieraili taannoin On Air with Ryan Seacrest -ohjelman haastattelussa, jossa hän muun muassa esitteli Carter Reumilta saamaansa suurikokoista kihlasormusta. Koruseppä Jean Doussetin luomassa kimaltelevassa sormuksessa on Hiltonin mukaaan noin 15 timanttia. Sormuksen sisäpuolelle on kätketty safiirinen P-kirjain.

Hiltonin mukaan sormuksen nimi on The Paris, ja sen inspiraationa oli toiminut Pariisin La Palette -kahvila. Reum oli kosinut tähteä pariskunnan viettäessä romanttista lomaa yksityisellä saarella. Hilton paljasti taannoin myös aloittaneensa hedelmöityhoidon pariskunnan ensimmäisen lapsen saamiseksi.